Waarom kiezen voor advies aan huis?

PB Slaapsystemen verzorgt merk of eigen merk collecties voor gerenommeerde beddenspeciaalzaken en interieurspecialisten. Ook maakt PB Slaapsystemen op maat gemaakte matrasseries voor woonmobielen, caravans en/of (luxe) jachten in hoge kwaliteit.

PB Slaapcomfort verzorgt bovenstaande bij consumenten aan huis. Kunt u door een beperking niet uit huis, of heeft u gewoonweg geen zin om te reizen voor de aanschaf van een nieuwe matras of slaapcombinatie, PB Slaapcomfort komt naar u toe. Overigens misschien niet alleen de slimmere, maar ook de beste keuze! U krijgt advies in uw eigen vertrouwde omgeving, zo kunnen we optimaal tot de perfecte slaapcombinatie komen. Geen internetverhalen of miskopen, precies zoals u het nodig heeft, met eerlijk en gedegen advies, úw eigen matras of slaapcombinatie. Lees ook onze reviews van tevreden klanten die u reeds voorgingen.

Therapeutisch advies

Bettomica en PB Slaapsystemen hebben ontwikkeld en ontwikkelen nog steeds hun bedbodems, matrassen  en hoofdkussens in samenwerking met gerenommeerde artsen en therapeuten.

PB Slaapcomfort werkt samen met gerenommeerde therapeuten die, als zij vaststellen dat de slaapcombinatie bij de patiënt niet naar behoren functioneert, het advies geeft om een vrijblijvende afspraak bij PB Slaapcomfort te maken voor een advies bij de patiënt aan huis.

Zo hebben wij de gelegenheid om samen met uw therapeut de perfecte matras of slaapcombinatie voor u samen te stellen. Op deze manier blijven PB Slaapcomfort, PB Slaapsystemen en Bettomica altijd gefocust op u en het maken van hét perfecte matras of slaapcombinatie.

Het streven voor een gezonde en optimale nachtrust heeft onze hoogste prioriteit en is één van onze doelstellingen. Het bijdragen aan een goed milieu door verantwoorde productie en materiaalkeuze een goede gedeelde eerste. Tevens willen wij bijdragen aan een verantwoorde samenleving en doneren van iedere verkoop die tot stand komt door advies van één van onze samenwerkende therapeuten óf aan een lokaal goed doel (als de therapeut zich in Doetinchem bevindt) óf aan een landelijk goed doel (bij verwijzing door een therapeut buiten Doetinchem).

Op deze manier zijn wij én de therapeut niet beïnvloedbaar en dragen we samen ons steentje bij aan de samenleving. Nog een goede gedeelde eerste doelstelling en een extra goed gevoel voor ons allemaal.