PB Slaapsystemen, het atelier van PB Slaapcomfort stamt uit begin jaren 2000. PB Slaapsystemen heeft desalniettemin een lange geschiedenis op het gebied van gezond slaapcomfort.

Bettomica Schlafsysteme

Bettomica dat uit de jaren ’70 stamt uit de vorige eeuw is hedentendage onderdeel van PB Slaapsystemen. Een Bettomica slaapsysteem staat garant voor gezond slapen. Exact met de hand en op maat gemaakt uit zeer duurzame materialen biedt het gezonde nachtrust op profylaktisch, therapeutisch en post-operatief niveau.

Sinds 2012 worden Bettomica bedbodems, matrassen, hoofdkussens en andere slaapproducten deels in Duitsland en deels in Nederland (met de hand) vervaardigt uit zeer duurzame materialen. Samen met merken als Hans Kruchen (donzen dekbedden en hoofdkussens), Holzmanufaktur (massief houten ledikanten) en Kneer (hoeslakens), biedt PB Slaapcomfort een keur aan producten om u van een verkwikkende nachtrust te voorzien.

Bedadviseurs/Speciaalzaken

Een slaapsysteem van Bettomica is uitsluitend verkrijgbaar bij door ons gekwalificeerde en gespecialiseerde bedadviseurs/speciaalzaken, welke wij u van harte aanbevelen. Ook zij werken met ziel en zaligheid voor uw gezonde nachtrust. Adresinformatie op aanvraag.

PB Slaapsytemen

PB Slaapsystemen is een atelier waar top-producten voor een gezonde en goede nachtrust worden vervaardigd. PB Slaapcomfort is het onderdeel van PB Slaapsystemen die op afspraak bij u als consument, ter plekke, de service biedt om voor en mét u de perfecte matras of slaapcombinatie samen te stellen. De P staat voor Pascal, de B staat voor Berentsen, zo komt Pascal Berentsen Slaapcomfort bij u aan huis voor een advies op maat.