Lees de ervaringen van onze klanten

"Dag Pascal, Ik heb diezelfde dag nog 2 houten latten onder het spiraal gelegd, we weten niet wat ons overkwam, dat sliep al een stuk beter. Met de nieuwe matrassen van jou erop willen we helemaal niet meer uit bed komen. Top gewoon!

Bijzonder dank voor het goede en eerlijke advies anders hadden we zo 2 nieuwe bedbodems aangeschaft, nu is dat niet nodig (kunnen we lekker op vakantie). Nogmaals dank en hartelijke groet, "
Sarah en Henry - Doetinchem

 

"Hallo Pascal, het is weer als vanouds. Ik heb geen last meer gehad van mijn heupen en heerlijk geslapen. Bedankt voor de belangstelling en het oprechte advies. Zo gauw ik kans zie om het matras van de boot in te meten hoor jij weer van mij. "
Fred - Doetinchem

 

"Hoi Pascal, lekker dekbed, bedankt voor de snelle levering. Fijne dag en groet,"
Lisette - Leiden

 

"Ik zou je laten weten hoe het nieuwe matras is…Ik heb er nu 4 weken op geslapen en heerlijk geslapen. Inderdaad zoals jij al zei, het voelt heerlijk zacht maar toch wordt je overal perfect ondersteund.
Ook de kussens vinden we heerlijk slapen, niet meer tussendoor het kussen opslaan maar gewoon de hele nacht doorslapen…. heerlijk!! Nogmaals dank voor het sublieme matras en de goede zorgen."
Paul - Doetinchem

 

"Beste Pascal, het ligt er superstrak bij! Duidelijk mooier dan mijn oude bedden. En wauw! Ik heb vannacht eindelijk weer eens zeer aangenaam geslapen.

Een goede keuze geweest, bedankt voor het goede meedenken. "
Rene - Venlo

 

"Hoi Pascal, het dekbed slaapt heerlijk, de kussens ook. We genieten ervan. Ik meld mij voor een afspraak voor de matrassen."
Guillian - Ulft

 

"Dag Pascal, we zijn erg blij met de slaapcombinatie. Dankjewel voor het goede advies en de keurige levering. Groetjes,"
Riky - Doetinchem

 

"Bedankt voor het snelle regelen van de matrassen en het fijne adviesgesprek! Het slaapt geweldig!"
Marcel - Doetinchem

 

"De matrassen slapen heerlijk, de kussens waren ook helemaal goed. Aan de kussens moesten we wel even wennen, maar we slapen ook daar inmiddels heerlijk op!"
Hans & Margo - Doetinchem

 

"Hartelijk dank voor de levering van de donzen dekbedden en het goede advies vooraf.
Ik heb ze vandaag in goede orde mogen ontvangen. Ze zien er mooi en veelbelovend uit en voelt zeer prettig aan. Fijn dat er ook een mooie bewaartas bij zit. En leuk met het op naam gestelde 'kaartje "handgemaakt voor...'."

René - Doetinchem

 

"Even een update met betrekking tot de donzen dekbedden. Wat slaapt dat geweldig, het zijn net wolkjes! Het lijkt wel een 5-sterren hotel hier! Nogmaals dank en vriendelijke groet."
René - Doetinchem

 

"Ik wilde je even laten weten van onze bevindingen van onze vario stretch split hoeslakens.
Ze zijn in één woord: Geweldig! Dankjewel voor je goede advies."
Annemieke - Amsterdam

 

"Na een lange zoektocht naar hét perfecte donzen dekbed voor mij heb ik het bij u gevonden.
Ik kon bij u mijn verhaal kwijt en u heeft uitstekend geadviseerd. Verrassend was de prijs en de daarvoor geboden weldadige luxe. Ik kan u berichten dat het de investering wel waard was, het comfort is niet te overtreffen. Eindelijk slaap ik zoals ik het wil hebben: Weinig gewicht, zijdezacht, een uitstekende vochtregulatie en comfortabel warm.

Dankuwel voor de geboden service en de heerlijke nachtrust."

André - Nijmegen

 

"Met de matrassen zijn we super blij. Dankjewel voor al je hulp en een heel fijn weekend gewenst!"
Merel - Leiden

 

"Hoi Pascal! De matrassen zijn echt top! De kussens ook trouwens 🙂 Dank voor de super service."
Björn - Arnhem

 

"Bij toeval tijdens een verjaardag kwam ik met iemand in gesprek waarbij ik aangaf dat het een ramp is voor mij om een goed matras te vinden via de zorgverzekeraar en ik had besloten om het zelf te gaan doen. 

De persoon waarmee ik sprak was lovend over PB Slaapcomfort uit Doetinchem en gaf me het telefoonnummer met de stellige overtuiging dat Pascal Berentsen (die moest ik spreken) absoluut iets voor mij zou kunnen betekenen. Nou… wat had die persoon het bij het goede eind zeg! 

Toen ik hem belde was het meteen een heel vertrouwt en leuk gesprek en heeft hij al een indruk gekregen waar hij het zoeken moest en aan de hand van een lijst die hij ter hand had genomen, dingen aan of weg gevinkt. Een afspraak gemaakt en mijn intuïtie had mij niet in de steek gelaten wat sympathie betreft. Ik voelde mij direct op mijn gemak en durfde ook gelijk met hem in zee te gaan wat ik niet gauw heb hoor. 

Hij heeft veel voor mij betekent en inmiddels lig ik ook op zo'n heerlijk matras van hem. Het was niet normaal gewoon zo goed als ik er meteen op lag bij een matras om uit te proberen wat ik hem had gevraagd voordat ik definitief zou besluiten.  

Bij alle matrassen tot nu toe kon ik nog geen paar minuten liggen maar op het matras van hem lag ik op mijn rug wat ik bijna niet kan, zomaar minuten lang zonder het door te hebben, geweldig toch? 

Ik lig zoooooooo lekker op het nieuwe matras joh, en ben ook zooooo intens blij dat ik PB Slaapcomfort heb ontdekt. Echt absolute aanrader, wat kun je een mens blij maken met een matras hè, zo belangrijk voor mij natuurlijk!!"
Tanja – Zelhem

 

"Ik ga je nog een keer blij maken want de nieuwe op maat gemaakte molton onderleggers die ik van je heb ontvangen zijn zo allemachtig perfect. Ik ben er zooooo blij mee, de instopstroken komen onder het matras tegen elkaar aan, zover zitten ze in gestopt, IDEAAL gewoon.

De onderlegger blijft helemaal op zijn plek en ik heb geen last van plooien, zo fijn!!Ik lig nu helemaal heerlijk in mijn bed, kan niet beter volgens mij, dank je, dank je wel Pascal dat je zo goed hebt geluisterd.Bedankt Pascal!!"
Tanja - Zelhem