Matrassen van PB Slaapsystemen en Bettomica

Voor Bettomica is de zeer hoogwaardige kunst van het maken van een slaapsysteem of matras meer dan alleen een aloude ambacht. Het is ook een wetenschap, die zich continue verder ontwikkeld. Zoals u al kon lezen blijven wij continue bij de les door u als klant en consument en door onderzoek. Bij het maken van een matras, bedbodem of hoofdkussen hechten wij veel waarde aan details, van het perfect inzetten van een ritssluiting tot de ontwikkeling van het materiaal.

Sinds de oprichting is Bettomica toonaangevend bij het onderzoek, ontwikkelen en maken van een slaapsysteem of matras op maat.

De ultieme matras

Het matrasschuim dat PB Slaapsystemen en Bettomica gebruiken worden gekenmerkt door een uitstekende vormbaarheid, perfecte anatomische ondersteuning en warmte- en vochtverwerkende eigenschappen. Bovendien is het anti-allergeen zodat het geen irritatie veroorzaakt en zeer duurzaam.

Een Bettomica matras of een matras van PB Slaapsystemen stellen deze uitzonderlijke eigenschappen dus voor een lange gebruiksperiode in dienst voor úw gezonde nachtrust en wij zijn uitermate trots erop om ons steentje daar aan bij te mogen dragen.

Alle modellen van onze matrasseries zijn voorzien van een hoogwaardige, volledig met de hand vervaardigde matrashoes. Deze afritsbare hoezen hebben één belangrijke gemeenschappelijke deler, zij bestaan niet uit goedkoop en grotendeels synthetisch dubbeldoek, maar voornamelijk uit mooi, natuurlijk en duurzaam katoen (niet gebleekt of geverfd).

De op oude schoei geleeste kwaliteitshoezen met uitstekende vocht- en warmteverwerkende eigenschappen hebben een vulling van hoogwaardig fleece en zijn aan de onderkant afgewerkt met een zachte, fijne katoenen tricot. Voorzien aan 4 zijden van een ritssluiting kunnen deze tijken gemakkelijk worden afgeritst en gewassen.

Voor medische inzet hebben wij Crib-5 genormeerde hoezen welke ook perfect passend kunnen worden gemaakt. Deze Crib-5 hoezen zijn afwasbaar en desalniettemin ademend.